| 
 Mikrohullámú sütő( Walter Reed Army Medical Center )  2010.04.17. 16:32 
 
	 Mérnök vagyok, kb. 2és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozbanszállítanak házhoz és melegítem a mikróban .
 
 Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................
	  
	  
	  
	 Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.
 Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
 
 A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
 gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
 elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
 mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.
 
 A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.
 
 Hogy mire nem, azt a lenti levélben olvashatjuk. Lehet benne némi igazság.
 
 Mérnök vagyok, kb. 2és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban
 szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .
 
 Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................
 
 
 Üdv!
 
 A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
 molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
 degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
 fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
 elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
 szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák
 előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített
 ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi"
 magát.
 
 Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
 meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
 Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a
 Mikrohullámú sütőket!
 svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
 személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és
 a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a
 résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy
 biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon
 felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,
 negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers
 biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,
 hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
 
 Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
 és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény
 a következő lett:
 
 A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej
 és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
 meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték
 (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL
 és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt,
 nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig
 tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy
 előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny
 baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a
 táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.
 
 Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította.
 A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,
 hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely
 betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így
 rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."
 
 Kedves Mindenki!
 Egy Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army Medical Center )
 kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy
 
 NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
 CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
 KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,
 AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
 
 A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
 
 AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
 HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
 
 
 Ezt a felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre
 ( Walter Reed Army Medical Center )
 
	  
	  
	            |